IT'S A MODEL IN FRONT OF THE CAMERA

Pieni jännityksenpoikanen kipristeli mahanpohjassani, kun pari viikkoa sitten istuskelin tunnin verran kestävällä bussimatkalla Ylöjärveltä...

Pieni jännityksenpoikanen kipristeli mahanpohjassani, kun pari viikkoa sitten istuskelin tunnin verran kestävällä bussimatkalla Ylöjärveltä kohti Tamperetta. Olin edellisenä päivänä ollut yhteydessä Promodelin uuden miesmallin, Konstan kanssa ja sovittiinkin, että minä otan hänestä muutamat mallikuvat! :)

Kuvailtiin ekat kuvat Tampereen keskustamiljöössä kierrellen, ja tässä lähiaikoina kuvaillaan sitten studiolla lisää. Ja niin - täytyy myöntää että ihan turhaanhan mä tätä hommaa jännitin, tultiin oikein hyvin toimeen ja kuvaukset suju ongelmitta. Tästä on hyvä jatkaa ja uskoa omaan tekemiseen! Mikä näistä on teidän lempparikuvanne?


PS. Mulla olis kova palo kirjoittaa teille mun unelmista ja mahdollisista tulevaisuudensuunnitelmista, mutta tuntuu etten mä saa mitenkään niitä purettua tähän tekstimuotoon. Koitan onnistua siinä jossain vaiheessa, kunhan saan nää suurimmat kiireet pois alta! Dokkariprojekti ja ennakkotehtävät vainoaa mua, mur.

You Might Also Like

5 comments

 1. Vau!! Todella hienoja kuvia. Usko vain itseesi, olet tosi lahjakas!!
  Päivi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ihanan rohkaisevasta kommentista!! :)

   Poista
 2. Mikä kamera ym.härpäkkeet sul on ?(: nää on nii ihanan tarkkoja kuvia ja hyvä tunnelma niis (: olipa sekavasti kirjotettu mut ei voi mitää..:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos :) Runkona on Canonin 60D ja linssejä Sigma 50mm f/1.4, Canon 17-40mm f/4L, Samyang 8mm f/3.5 Fisheye ja Sigma 70-300mm f/4-5.6 APO DG Macro. Nää on kuvattu tolla Sigman 50 millisellä!

   Poista
 3. Okei (: millasia kuvia sä laitoit siihe hakemuksee sillon ku hait,ku aion hakee itekki sinne opistolle ja mul on aika paljo kaikkia ireoota mut rupesin aattelee et pitääks ne olla kaikki eri aiheista tai jotaki ?(-:

  VastaaPoista

Flickr Images