MOTOCROSS

Facebook-fanit saivatkin eilen illalla jo pieniä maistiaisia arkistojen kätköistä. Tässä sairastellessani oon ehtinyt kaivelemaan läpi vanh...

Facebook-fanit saivatkin eilen illalla jo pieniä maistiaisia arkistojen kätköistä. Tässä sairastellessani oon ehtinyt kaivelemaan läpi vanhoja, ennen julkaisemattomia kuviani ja innostuinkin käsittelemään niitä uuteen uskoon! Parempi myöhään kuin ei milloinkaan, vai?

Kuvat Kurikasta 31.07.2011.

Hitsi, tuntuu siltä että ens kesänä täytyy taas päästä kuvailemaan tällästäkin menoa. Nämä kuvat on kuvattu suttulinssilläni Sigman 70-300 f/4-5.6 APO DG Macrolla. Uusi objektiivi kyllä tosin tulis tarpeeseen, Canonin 70-200 f/2.8L ei olis paha ollenkaan. Eikä Canon 24-70 f/2.8L USM. Eikä Canon EOS 5D Mark III. Lottovoitto, where are you?

Voisin jatkaa tätä vanhojen kuvien käsittelyä vaikka tämänkin päivän, mutta valitettavasti nää ei liity ennakkotehtäviin millään tavalla. Noviaan lähetettävä teksti "miksi haluat opiskella valokuvausta jne" kaipailee kirjoittajaansa, samoin portfolioon pitäisi valita kuvat ja saada tulostettua ne paperille saakka..

You Might Also Like

5 comments

 1. Eivät kyllä näytä kovin suttusilta vaikka oot ne "suttulinssillä" kuvannu! :D Aivan älyttömän hienoja. Mulla oli tuo sama putki ku sulla, mut möin sen vähän aikaa sitten pois kun itsekkin uutta havittelen.. :-) Pystyisitkö tekee jonkunnäköstä "ennen-jälkeen" -postausta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noh, tämä nettikoko antaa onneksi paljon anteeksi kuvanlaadullisesti.. :D Kiitos kiitos! Kyllähän tolla linssillä pääsi hyvään alkuun, mutta pakkohan se on myöntää, että kokemuksen myötä vaatimuksetkin kasvavat! Oikeestaan mä meinasin laittaa jo tähän postaukseen noita ennen-jälkeen kuvia, mutta aattelin että voisin tehdä siitä ihan erikseen jonkinnäkösen postauksen.. Eli kyllä voin ;)

   Poista
 2. kivan näkösii! Mäki oon nii huomannu ton et ku pääsee kerran kuvaa vähä paremmalla kalustolla nii omat vehkeet tuntuu niin leluilta :DD oi miksi koulun kameralainaamo, miksi?

  VastaaPoista
 3. Oletko hakemassa johonkin opiskelemaan valokuvausta? :) Kerro lisää sun suhteesta kuvaamiseen!

  VastaaPoista
 4. Moikka, eksyin sun blogiin blogitv:n kautta, ja täytyy sanoo että oot kyllä ihan kadehdittavan hyvä kuvaaja:) ei pelkästään tässä postauksessa, vaan lukasin sitten kepeesti koko blogin läpi! Ilonen yllätys vielä ku kirjottelit Ylöjärvestä, ite oon siellä asustellu suurimman osan elämästä!

  Täällä kirjottelee valokuvailuharrastelijan avokki, joka on tässä itekkin oppinu katteleen maailmaa ton Canonin 7Dn kautta tälläsenä takapiruna, joka ei tekniikasta ymmärrä, mutta ideoi kuvia sitäkin enemmä! ;)

  Toi koulu on varmasti just oikee paikka sulle, ja auttanukkin kuvauksessa hurjasti :) olis kiva nähdä vähän sun valineitä, ja täällä ois vakkarilukija valmiina jos vielä lisäisit jotain kuvaustekniikoita/vinkkejä kuvien yhteyteen! Tai esim. millasia photoshoppauksia teet mihinkin kuvaan :) Jossain aikaisemmassa postauksessa esimerkiks oli jotain heijastin käytössä/ei käytössä kuvia mikä oli jo hyvä vinkki!

  Onnee sulle kuvausuralles, hyvältä näyttää! :)

  VastaaPoista

Flickr Images