JULIA / WANHAT 2013

Ystävänpäivänä koitti taas lukion kakkosten prinssi- ja prinsessapäivä, eli Wanhojen tanssit! Hassua ajatella, että omista tansseista on ai...

Ystävänpäivänä koitti taas lukion kakkosten prinssi- ja prinsessapäivä, eli Wanhojen tanssit! Hassua ajatella, että omista tansseista on aikaa jo pari vuotta, kun ne muistaa vieläkn kuin eilisen päivän.. Oli miten oli, tällä kertaa en ollut itse paikalla tanssahtelemassa, vaan ikuistamassa kameran kanssa tätä Julialle tärkeää päivää!

Ehdottelin, että juhlakuvauksen lisäksi voitaisiin napata muutamat potretit ennen tansseja, ja kävinkin tansseja edeltävänä päivänä metsästämässä Lapualta kivaa kuvauspaikkaa.. Toteutettiin mun visio riippusillalla kuvaamisesta, ja voin kyllä itsekin myöntää että olin kuviin ja paikkavalintaan oikein tyytyväinen! Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty, vai miten se meni :)


Tämä olikin ihanan rentouttava kuvaus kaiken tän kouluhäslingin ohella.. Lahden muotsikan ennakkotehtävät stressaa tällä hetkellä ihan hirveästi, samoin kuin kaikki muut tän opistovuoden jälkeiset suunnitelmat. Mihin mä haen ja mitä jos en pääsekkään.. oppisopimuspaikka, i need you!! Tällä viikolla meillä on koululla muiden valokuvauskoulujen (amk) oppilaita/vanhoja voitsilaisia esittelemässä noita koulutuksia. Toivottavasti tämän viikon jälkeen oisin hieman viisaampi..

Ps. Aattelin olla hurja ja hakea myös Pietarsaareen AMK:n opiskelemaan valokuvausta, ruotsiksi. Klunks :D

You Might Also Like

8 comments

 1. Kauniita kuvia ja kaunis tää Juliakin :)

  VastaaPoista
 2. Ompas harvinaisen tutun näkönen mekko tuolla neidolla! :- )

  VastaaPoista
 3. taivaallinen mekko ja super hyviä kuvia!! :-)

  http://jasdzxc.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Flickr Images