Tampereen kaduilta

Meillä oli tosiaan yhtenä koulutehtävänä ottaa kolmen kuvan sarja katukuvaukseen liittyen, ja kävinkin maanantaina kiertelemässä kameran kan...

Meillä oli tosiaan yhtenä koulutehtävänä ottaa kolmen kuvan sarja katukuvaukseen liittyen, ja kävinkin maanantaina kiertelemässä kameran kanssa Tampereen keskustassa ja ahdistelemassa ihmisiä.. Tai ehkä mä olin enemmänkin aluks se ahdistunut osapuoli, en oo oikeestaan kauheesti kuvaillut kaduilla niin, että ois pitänyt ottaa suoraa kontaktia ihan tuntemattomiin ihmisiin. Alkujännityksen jälkeen tää olikin ihan kivaa touhua ja ehkä aion duunailla tälläsiä juttuja jatkossa enemmänkin! Kaikinpuolin siis oikein hyvä harjotus :) Enkunkielikin pääsi treeniin..


Tänään alettiin duunailemaan koulun omaa lehteä ja ilmottauduttiin oman mielenkiinnon mukaan kuvaajiksi toimittajien juttuihin! Mä oon mukana kahden lehtijutun kuvituksessa, joista toista meen tekemään nyt jo tässä tänä iltana :) Innostunut paparazzi kiittää ja kuittaa, kuulemiin!

You Might Also Like

4 comments

 1. vähä siisti heebo toi vika!

  VastaaPoista
 2. vitsi ois tooosi kiva, jos napsisit ihan omaks ilokses myös näitä katukuvia ja lisäilisit tänne, näitä on aina niin mahtava katella!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oon samaa mieltä :) varsinkin vähän massasta erottuvia tyyppejä on kiva kuvailla.. katotaan!

   Poista

Flickr Images