Muutamat kouluharjotukset

Tärkeä esine Yksi kuva kolmen kuvan sarjasta aiheesta Tarina / kaipaus Kannanotto / syrjiminen Kouluviikon fiilikset...

Tärkeä esine


Yksi kuva kolmen kuvan sarjasta aiheesta Tarina / kaipaus


Kannanotto / syrjiminen


Kouluviikon fiilikset tiivistettynä yhteen kuvaan


Siinä muutamia koulun harjotusjuttuja alkusyksyltä mitä viitsin julkaista täällä. Osa muista kuvaustehtävistä on vaan ihan harjoitustarkoituksessa tehtyjä eikä niissä oo mitään sen suurempaa julkaisukelpoisuutta, että ei niistä sen enempää :D.. Tälle päivälle oli kuvaustehtävän aiheena katukuvausjuttuja, joita olinkin eilen Tampereen keskustassa kuvailemassa. Niitä kuvia koitan julkaista vähän enemmän reaaliaikaisesti eli heti huomenna!

Koulussa meillä oli pari viikkoa sitten yksi oppilas lahden muotsikasta opettamassa (taide)valokuvausta. Kuvaustehtäviä tuli joka päivälle ja aluks oli vähän stressaavaakin kun kuvien detlainit oli heti seuraavalle päivälle, mutta loppujenlopuks tähän rytmiin on ehtinyt oikeastaan tottua jo hyvin! Sen voin vaan myöntää, että nää kuvausmahdollisuudet täällä metsän keskellä ilman autoa on vähän harmittavan rajalliset, mutta koitetaan saada luovasti jotain aikaan ;)

Pitää muuten kysyä, että löytyiskö teiltä mitään kivoja postausideoita? Aina saa kysyä/ehdottaa mitä vaan tähän mun kouluun tai yleisesti valokuvaukseen liittyen, yritän vastailla teille parhaani mukaan!

You Might Also Like

4 comments

 1. Hyviä tunnetiloja kuvasit ;) Hyvin ymmärsi. Wau!

  anninam.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. tää voi olla aika kulunu, mut päivä kuvina postaus :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti ideasta, ei toi kulu koskaan! Tosin mietin et sopiskohan se tehtäväks sitten tonne toisen blogin puolelle.. :D

   Poista

Flickr Images