Me, Myself and I

Oon tässä viime päivinä kuvaillut jostain syystä tosi paljon itteeni, ja tässä muutama mun lempparikuva. En sinänsä oo koskaan kauhees...


Oon tässä viime päivinä kuvaillut jostain syystä tosi paljon itteeni, ja tässä muutama mun lempparikuva. En sinänsä oo koskaan kauheesti tykännyt olla muiden kuvattavana, mutta yksin kotona itselaukaisimen kanssa on välillä ihan rentouttavaa koittaa saada jotain aikaan ja vääntää asentoja kohdalleen niin kauan kuin vain omaa mielenkiintoa riittää!

Mulla on täällä Ylöjärven kämpässä itseasiassa yksi valkoinen seinä pyhitetty kokonaan valokuvausjutuille ja luonnonvalostakaan ei oo puutetta :) Nämä kaikki ylläolevat kuvat on otettu ihan pelkästään luonnonvaloa käyttäen, ilman mitään lisävalaistusta.

Tää viikko on koulujuttujen parissa ollut tosi rauhallinen, oikeestaan koulua oli mulla vaan eilinen ja tää päivä ja ollaan käsitelty (tai ainakin yritetty..) kuvien kehystämistä/viimeistelyä. Nyt lähen tästä ihan just ajelemaan pohjanmaan suunnille ja ehkäpä saattais olla jotain photoshoottejakin suunnitelmissa, katotaan ;) Kuulemiin!

You Might Also Like

5 comments

 1. wäää oot nii kaunis ! mil muokkaat sun kuvas ?

  VastaaPoista
 2. Ei apua oon kateellinen! Kelpais tännekkin valkonen seinä ja noin paljon luonnonvaloa, sisällä kuvaaminen on jäänyt käytännössä kokonaan keltasuuden takia.. ):

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mä oon kyllä itekkin tosi ilonen tästä, meillä kotonakotona ei oo mitään puhdasta valkosta seinää missä ois kiva kuvailla.. saishan sitä toki sovellettua kaikennäköstä, mutta ei sitä luonnonvaloakaan siellä tahdo olla! toivottavasti säkin vielä saat jonkun ratkaisun ongelmaan :)

   Poista
 3. tää sun blogi on aivan ihana ja sä oot niin kaunis! :-) mietin tässä, että miten oot saanut näissä kuvissa tarkennuksen just oikein? ite ku yrittää kotona itselaukasimen kaa nii se tarkennus on aina jossain muualla kun kasvoissa ja silmissä.. :-D

  VastaaPoista

Flickr Images