RIPPIKUVAUS: JESSICA

Heipähei täältä editointivuoren keskeltä! Tällä hetkellä päivät kuluvat lähinnä läppärin ääressä vielä kuvia käsitellen, nyt tuli tosin pik...

Heipähei täältä editointivuoren keskeltä! Tällä hetkellä päivät kuluvat lähinnä läppärin ääressä vielä kuvia käsitellen, nyt tuli tosin pikku tauon tarve ja päätin taas pitkästä aikaa heittää tänne muutamat kuvat tältä kesältä. Koulu meillä jatkuu vasta lokakuun puolivälin jälkeen, vähän jo kyllä kaipailisi perus koulurutiiniakin tähän arjen keskelle! :D 

Mutta tosiaan, kesällä kuvailtiin rippikuvia Jessicalle Lapualla. Päivä oli paahtavan kuuma, mutta tottakai parempi niin kuin että olis vettä tullut niskaan! Käytiin parissa eri paikassa kuvailemassa ja saatiin ainakin omasta mielestäni oikein kiva setti aikaiseksi - etenkin vesikuvat ja saniaiskuvat ovat yksiä kesän lemppareistani! :) Mitäs te pidätte?

PS. Latautuuko teillä normaalisti tuo etusivun iso "otsikkokuva" ja mitä ylipäätään pidätte tästä nykyisestä ulkoasusta? Tarvisko tehdä muutoksia? Kiitos!


You Might Also Like

2 comments

  1. Sun tapaan iha törkeen hyvät kuvat ja parhaimpia oli ehkä just noi saniaskuvat! Mun mielestä myöskin tää ulkoasu on hyvä, suht omaperänen ja hyväl taval siis!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos jälleen paaaljon! :) ja hyvä että ulkoasu miellyttää myös, ehkä mä maltan pitää tämän toistaiseksi vielä ennallaan :)

      Poista

Flickr Images