ONNI 1 YEAR OLD + FAMILY

Kesäkuun alkupuolella käytiin kuvailemassa ihanan Onnin yksivuotiskuvat Seinäjoella Törnävänsaaressa, ja samalla napattiin myös perhekuvat ...

Kesäkuun alkupuolella käytiin kuvailemassa ihanan Onnin yksivuotiskuvat Seinäjoella Törnävänsaaressa, ja samalla napattiin myös perhekuvat koko porukasta! Tää lukeutuu kyllä yksiin mun lempparikuvauksista koko kesänä, niin hyvä ja onnistunut mieli tästä jäi. Poika oli niin pirteänä koko kuvauksen ajan - niinkuin kuvista varmasti huomaa - ja sää oli mitä ihanteellisin! :)

Koitan myös taas aktivoitua tän blogin suhteen ja päivitellä uutta matskua myös tänne. Ja hei, mut löytää myös Instagramista nimimerkillä @kristaluomaphotography, menkääs ihmeessä sinnekin seurailemaan jos mun kuvausjutut kiinnostaa!


You Might Also Like

6 comments

 1. Voi miten ihania kuvia! 😄 Tykkään sun tyylistä kuvata, omaa silmää miellyttää ainakin.
  Lisää siis tällaisia postauksia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos hurjan paljon!! :) Yritän vähän useammin ehtiä tännekin postailemaan ;)

   Poista
 2. Tajunnan räjäyttäviä kuvia taas!

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia! :) Kiinnostaisko joskus kuukauden päästä ottaa toisetkin 1v kuvat, vai onko sulla kuinka kiireinen syksy? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Vastailen vähän myöhässä tänne, mutta luoma.krista@gmail.com mailiin voi laittaa viestiä kuvausasioissa! :)

   Poista

Flickr Images