WEDDING: SARA & OLLI

Elokuun puolivälin tienoilla pääsin kuvaamaan vihki/kastetilaisuutta Lapuan Vanhan Paukun pajakappeliin. Olen ennenkin tuolla pajakappeliss...

Elokuun puolivälin tienoilla pääsin kuvaamaan vihki/kastetilaisuutta Lapuan Vanhan Paukun pajakappeliin. Olen ennenkin tuolla pajakappelissa käväissyt sisällä, mutta en tosiaan muistanut, että se oli noinkin hieno paikka! Valaistus oli kerrassaan upea luonnonvalon tulviessa ikkunoista, kyllä oli ilo kuvailla täällä - toivottavasti monet kerrat vielä uudelleenkin! :)


You Might Also Like

6 comments

 1. Vau, älyttömän kauniita noi sisäkuvat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Milla! Valo sisällä oli kyllä ihan uskomattoman kaunis! :)

   Poista
 2. On kyllä taattua laatua nää kuvat taas! :) Ois mielenkiintosta tietää et miten käsittelet nämä tai lähinnä se että käytätkö mitään (valmiita) presettei koska noi sävyt on törkeen hyvät!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua, voi kiitos Lauri! :) Voisin toteuttaa jonkun sellasen before/after-tyylisen postauksen kyllä! Mutta joo, lähes poikkeuksetta käytän valmiita presettejä ja säätelen niitä vähän aina kuvaan sopivaksi. Säästää älyttömästi aikaa ja hermoja kun ei tarvi jokaista kuvaa alkaa ihan alusta asti vääntämään :)

   Poista
 3. En ollutkaan aiemmin eksynyt tänne, nyt löysin blogisi Facebookin bloggaajaryhmästä. Todella hienoja noi sisäkuvat, ihanat sävyt! Et tainnut salamaa käyttää? Tuo jotenkin kivaa lämpöä ja kodikkuutta tuo pieni kohina :)
  http://roosanpikseliblogi.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että löysit! Täällä on pientä hiljaiseloa elelty viime aikoina, mutta jos tämän blogin tästä nyt herättelisi takaisin elävien kirjoihin ;) Ihana kuulla, kiitos paljon! Mieluummin tosiaan käytän luonnonvaloa, salama syö näissä tilaisuuksissa mielestäni sitä tietynlaista tunnelmaa pois. :)

   Poista

Flickr Images