ENSIMMÄINEN KATSAUS KUVAREPORTAASIIN

Jos joku on päässyt missaamaan edellisen postaukseni koskien tätä kuvareportaasijuttua, voitte käydä lukaisemassa sen täältä ! Mulla on ain...

Jos joku on päässyt missaamaan edellisen postaukseni koskien tätä kuvareportaasijuttua, voitte käydä lukaisemassa sen täältä! Mulla on aina ollut paha tapa jättää moni asia ihan viime tippaan - koskien myös koulutehtävien tekoa.. Tällä kertaa päätin kuitenkin ryhdistäytyä ja aloitin tämän työn kuvailemisen jo viime viikolla, lomalla kun oli hyvin aikaa. Lopullisessa muodossaan ja julkaisukelpoisena reportaasin tarvii olla onneksi vasta joulukuun 12. päivä, joten siinä mielessä olen jo oikein hyvällä mallilla!

Alla olevat kuvat ovat siis viime viikon tulosta, ja toistaiseksi ihan vaan luonnoksia joista tulen varmasti osan vielä karsimaan pois lopulliseen reportaasiin, jonka tulee sisältää yhteensä 3-10 kuvaa.


Luultavasti reportaasi tulee sisältämään niin väri- kuin mustavalkokuviakin. Omaan silmääni tietyt kuvat vain näyttävät paremmilta mustavalkoisena, ja kuvan fiilis välittyy niistä paremmin ilman häiritseviä värejä. Tällä linjalla siis mennään, ja ihan hyvillä fiiliksillä jatkan projektin kuvaamista!

You Might Also Like

2 comments

  1. Upean näköistä! Tuossahan on jo todella hyviä aineksia kunnon stooriin. Ja olet oikeassa siinä, kun sanot, että hääkuvauskokemuksesta on hyötyä tässä tehtävässä, :). Samaa olen itsekin ajatellut. Tunteiden ja hetkien kuvaaminen on niin hienoa, etten edes hermoile koko tehtävää.

    VastaaPoista
  2. Todella kivat kuvat, sommittelullisesti ja muutenkin. Sitten mietin hetken. Hän on joka kuvassa yksin, ja jotenkin ilmeet ja eleet on sellaiset haikeat omasta mielestäni, Ehkä lisäisin sellaisia kuvia joissa olisi enemmänkin ihmisiä, noin niinkuin kuva-sarjaa ajatellen :)

    VastaaPoista

Flickr Images