HENNA & JARNO

Hennan ja Jarno vihittiin ihanan valoisassa Kauhavan kirkossa 20.7.2013, ja minä sain kunnian olla ikuistamassa heidän koko päiväänsä. Aloi...

Hennan ja Jarno vihittiin ihanan valoisassa Kauhavan kirkossa 20.7.2013, ja minä sain kunnian olla ikuistamassa heidän koko päiväänsä. Aloitettiin kuvailemalla hääpotretteja juhlapaikalla, Hirvijoen nuorisoseuralla ja sen jälkeen siirryttiin vihkitilaisuuteen kirkolle! Koskettavan vihkitilaisuuden jälkeen kuvailin muutaman tunnin vielä kauniiksi koristellulla juhlapaikallakin :) Vielä kerran oikein paljon onnea upealle avioparille ja kiitos, että sain olla ikuistamassa ainutlaatuista päiväänne!



You Might Also Like

7 comments

  1. moi Krista nääsun kuvat on ihan mahtavia :P Mitä kameraa suosittelisit mulle kun oon menossa semmoiseen järjestelmäkamera kouluun nii siellä saan oppia enenmmän kameroosta.. että mikä siis olisi hyvä kamera tämmöselle kuvaaja aloottelijalle :) ite en ainakaa meinaisi mitään canon eos 1100d mutta olisko jotain parempiakin :)

    VastaaPoista
  2. Voi että nää sun kuvat on vaan niin upeita! :) Jos lähempänä asuisin niin varmasti pyytäisin sua ottaa mun ens kevään YO-kuvat.

    VastaaPoista
  3. Ohho ompa kaunis kirkko! Ja morsiamella on tosi kiva kampaus

    VastaaPoista
  4. Upeita kuvia krista jälleen! :--) Millon tuut kuvaamaan mua!! :--D Mä haluisin niinnet joku taitava kuvais mua hienoissa paikoissa :---D

    VastaaPoista
  5. Upeita nämä hääkuvat! Pidän kauheasti, nyt tekis mieli melkee ite mennä koekuvaamaan jotakin häitä melkeenpä jopa ilmaseksi jos vaan pääsis kokeilemaan! :) Alin kuva on paras, se on todella siisti.

    VastaaPoista
  6. Aivan mahtavia! Sä oot kyl superhyvä valokuvaamaan :-)

    VastaaPoista

Flickr Images