Pitkiä valotusaikoja

Pääsin kuvailemaan muutama viikko sitten pitkästä aikaa vähän autokuvia! Löydettiin kaverin kanssa tää kiva ranta oikeestaan jo viime ...


Pääsin kuvailemaan muutama viikko sitten pitkästä aikaa vähän autokuvia! Löydettiin kaverin kanssa tää kiva ranta oikeestaan jo viime syksynä, mutta en sitten ollut vielä ehtiny hyödyntää sitä mitenkään.. Tähän tarkotukseen se sopikin paremmin kuin hyvin ja kuvista tuli oikeestaan vielä parempia kuin osasin odottaakkaan :) Hehee, kunnon studiovalot korvattiin kännykän taskulampulla maalailemalla. Hätä keinot keksii! Maisemakuva sitten samalta rannalta vielä ilman autoa..

Viime viikko meillä oli koulussa vielä filmi/pimiöjuttuja, mutta ne olis nyt aikalailla käyty läpi ja tällä viikolla alkoi parin viikon taidekuvailut. Ollaan käyty läpi eri valokuvaajia ja heidän töitään ja eilen saatiin pari kuvaustehtävää. Tää päivä oli vapaata ja huomenna pitäis olla tehtävät aikalailla kuvattuna - mä oon onneksi jo ready ja nyt nukkumaan :)

You Might Also Like

4 comments

 1. RunkiPetterson15/11/12 07:07

  Siävää! :) tutun näkööne ranta on ;)

  VastaaPoista
 2. sul on kivan yksinkertasia kuvia, mut oot selvästi löytänyt niin sen oman tyylis jo etkä hirveesti tee enää erilaisia juttuja. ja muutenki, mitä kattelin sun kuvia mitä oon lähiaikoina tänne laittanu, ni älä terävöitä sun kuvia niin paljon! vähän on okei, mut liikaa on jo liikaa kun sen varsinkin huomaa niin selvästi.

  VastaaPoista
 3. Oi upeita kuvia :) ♥

  kisstherain-p.blogspot.com

  VastaaPoista
 4. Ootko aatellu tehä blogloviniin tili tällekin blogille, ois kiva :3

  VastaaPoista

Flickr Images