Red lipstick

Long time no see, mutta täällä ollaan! Oon nyt tosiaan päässyt muuttamaan tänne Ylöjärven suunnille ja Voionmaan opistossakin alko eilen jo...


Long time no see, mutta täällä ollaan! Oon nyt tosiaan päässyt muuttamaan tänne Ylöjärven suunnille ja Voionmaan opistossakin alko eilen jo toinen viikko valokuvauslinjalla. Voin kertoa, että koululla on kyllä ihan mahtavaa porukkaa ja yhteishenki on hyvä, tuntuu että oon oikeessa paikassa ja tulossa on tosi ikimuistoinen vuosi :) Näin alkuun ollaan käyty vaan kaikkia perusjuttuja läpi eikä mitään sen kummempaa, ootan innolla että päästään kunnolla kuvailemaan ja erikseen hommattujen opettajien oppeihin!

Nyt pitäis kuitenkin päästä unten maille koska huomenna ois taas koulupäivä edessä. Koitan saada nyt tässä taas postaustahdin kohdalleen, yhet ylppärikuvat ainakin ois kokonaan esittelemättä.. Kuvituksena nyt kuitenkin vaan itselaukaisimella ja photarilla leikkimistä ;D Kuulemiin!

You Might Also Like

2 comments

  1. Muokkaatsä sun huulii kun laitat huulipunaa niinku huulen muotoja vähäsen? Vai onko sulla noin täydellisen muotoset luonnostaaaan? :D Joka tapauksessa sopii sulle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo kyllä mä huulipunalla muokkaan vähän muotoja :) Oon kauheen arka käyttämään esim justiin punasta huulipunaa, mutta vois kyllä opetella! Kiitti paljon :)

      Poista

Flickr Images