Pikavoitto postilaatikossa

Mulla oli viime viikon keskiviikkona haastattelu tonne Voionmaan opistoon ja mulla jäi siitä ihan superhyvä fiilis.. Jos totta puhutaan, nii...

Mulla oli viime viikon keskiviikkona haastattelu tonne Voionmaan opistoon ja mulla jäi siitä ihan superhyvä fiilis.. Jos totta puhutaan, niin aika rauhallisin mielin odottelin tätä kirjettä kotiin ja nyt tää on ihan virallista!! Vähänkö oon innoissani, sain haastattelupäivänä tutustua noihin koulun tiloihinkin ja kivalta vaikutti ja porukka oli rentoa :)


Soiteltiin sitten samantien vielä yhdestä vuokrakämpästäkin alle 2 kilsan päästä koululta, ja mulle vähän niinkun lupailtiin että pääsisin siihen sellaseen kaksioon muuttelemaan! Miten voikaan olla asiat jo näin hyvin kunnossa syksyä varten, nyt ei varmaan tarvi kesällä stressata enää mistään ;)

Jos tätä blogia lukee joku, jolta löytyy kokemuksia tästä koulusta tai mahdollisesti jopa tulee syksyllä opiskelemaan, niin laittakaas ihmeessä kommenttia!

You Might Also Like

6 comments

 1. Mistä oot oppinut noin hyvin kuvaamaan? Itsellä olis haavena olla valokuvaaja. Oon vasta yläasteella, mutta halusin oppia paremmin kuvaamaan. Neuvoja??

  terhi-story-of-my-life.blogspot.com

  http://maailmalinssintakaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No enimmäkseen oon ihan itseoppinut, kokeilemalla ja kuvaamalla oppii tietenkin parhaiten! Oon usein lainaillu kirjastosta kaikenmaailman valokuvausoppaita ja lisäks oon ollut pari vuotta kansalaisopiston valokuvaustyöpajassa :) Paljon inspiraatiota saa myös yksinkertaisesti muiden kuvia selailemalla!

   Tsemppiä, ei tää oo niin vakavaa :)

   Poista
 2. ootko ollut tyytyväinen tohon canonin 50mm f/1.8 ll ? ja käytätkö paljon sitä ja millasissa tilanteissa? :):)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kyllä mä oon ollu tosi tyytyväinen siihen, hinta-laatusuhde on aivan huippu ja valovoimaa riittää :) Linssi on mulla tosi usein käytössä, yleensä kaikki muotokuvat ja tälläset kuvailen sillä!

   Poista
 3. Tirautin melkein kyyneleet kun luin pääsystä Voitsille!:D ihan huippupaikka, hyviä muistoja, loistava porukka ja hyvää ruokaa ja sitä saa niin paljon että nälkä ei ehdi tulla! Päädyin sun blogiin ihan sattumalta ekaa kertaa,ja nyt ajattelin seurailla jatkossakin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi eiii :)) Oon niin ilonen tästä kommentista, odotan nyt vaan entistä enemmän tulevaa vuotta! Kiva että kiinnostaa, tervetuloa vaan seurailemaan ;)

   Poista

Flickr Images